Sunday, 22 February 2009

A rant in Swedish about a news article!

Vem får jobbet?
Skitsnack! Om någon är korkade nog att anställa folk efter hur dom ser ut så inte är det ett företag jag skulle vilja jobba för!
Dom sendaste 6 åren har jag haft 2 jobb och eftersom jag gick genom en agency båda gångerna så hade ingen på företagen ens sett mig innan jag började, och inte ville dom ha kvar mig för att jag ser bra ut i kort kjol, nejdå. Dom vill ha kvar mig för att jag är duktig!
Att vara ren och välklädd är en sak men att man måste vara "vacker" tycker jag är skitsnack.
Och nog tycker jag Sverige är värre på detta än England. Varje gång jag kommer hem så stör det mig hur mycket svenskar bry sig om sitt utseened. Dom flesta är så besatta med att se bra ut att det verkar som om dom inte har tid att var glada över att dom lever!
Om en karl inte vill gå ut med mig eller ett företag inte vill anställa mig eftersom jag inte är en storlek 6 så är det inte en karl som jag vill gå ut med eller ett företag jag vill jobba för.
Det är självklart inget fel med att vara vacker, men om någon är så korkad att allt dom ser är mitt yttre och inte hur smart eller rolig jag är, varför skulle det vara några som jag skulle vilja vara sammankopplade med?

No comments: